Skip to content

Låna 5000 kr 

Vi hjälper dig med lån och finansiering, vi hanterar din ansökan om lån online och du kan ha pengarna på kontot samma dag.

Ansök om lån på upp till 25 000 kr

Starta ansökan

Ett lån taget 2023-05-30 med kreditbelopp på 27 500 kr till 21,45 % bunden årlig kreditränta med en återbetalningstid på 36 månader som återbetalas genom 36 avbetalningar om ca 1 042 kr, ger en effektiv ränta på totalt 32,45 %. Totalt att betala är 40 028 kr, av vilket 2 500 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SBL Finans AB tillhandahåller. Kreditförmedling sker i samarbete med SBL Finans AB’s peer to peer lending

Ansök om att låna 5 000 kr

Hos LoanStep erbjuder vi inte längre lån på 5 000 kr - istället erbjuder vi privatlån mellan 10 000 till 25 000 kr Vi erbjuder räntefria smålån för dig som har möjlighet att återbetala lånet med pengarna på vårt konto inom 14 dagar. Vi är din trygga lösning då du är i behov av lite extra pengar.

Låna pengar utan UC

Hos oss på LoanStep kan du även ansöka om att låna pengar utan UC. Vi lägger stor vikt vid att våra kunder ska känna sig trygga i våra händer oavsett hur deras lånebehov ser ut. Vår kreditupplysning kommer inte ha en negativ påverkan på din kreditvärdighet på samma sätt som med en UC. Därför har vi valt att genomföra våra kreditupplysningar via Creditsafe när du ansöker om att låna pengar online hos oss. Hos oss kan du också låna pengar om du har en betalningsanmärkning som är äldre än 12 månader. Oavsett hur just dina förutsättningar ser ut och vad just du efterfrågar kan vi på LoanStep hitta den bästa lösningen för dig! Ansök om ett lån utan UC hos oss redan idag!

Kan jag låna 5 000 kr utan ränta hos LoanStep?

Nej, vi erbjuder inte privatlån på 5 000 kr - istället erbjuder lån mellan 10 000 till 25 000 kr. Tack vare vår flexibla återbetalningspolicy för långtidslån och smålån har du möjligheten att få räntefria lån. Det enda krav vi ställer på dig som låntagare är att din återbetalning för hela lånet är oss tillhanda inom 14 dagar. Om så är fallet kan du ansöka om ett lån utan UC helt utan extra kostnader och avgifter – du behöver bara betala tillbaka det du lånat.

Att låna pengar hos LoanStep

Det är många som undrar hur vi som låntagare kan erbjuda så pass förmånliga lånevillkor för de kunder som ansöker om lån på upp till 25 000 kr. Hur är det egentligen möjligt? Svaret är att vi har stor tillit till våra kunder. Med det sagt väljer vi att erbjuda räntefria lån på upp till 25 000 kr såvida du uppfyller de få krav vi ställer på dig.

I och med att vi valt att samarbeta med Creditsafe istället för UC kan vi även erbjuda dig att låna upp till 25 000 kr utan UC. På så sätt kan du på ett säkert och smidigt sätt ansöka om smålån med snabba svar utan att din kreditvärdighet påverkas negativt.

Låna 5 000 kr med snabbt besked

Vi erbjuder också lån med snabbt besked! När du ansöker om att låna upp till 25 000 kr via LoanStep genomför vi en övergripande kreditupplysning via Creditsafe. Det innebär att din kreditupplysning inte kommer synas hos UC, vilket i sin tur är positivt för din kreditvärdighet. För snabbast möjliga hantering ser vi till att bevilja ditt lån så snart din kreditupplysning blivit godkänd. Vill du få pengarna på kontot redan samma dag måste din ansökan om lån skickas in före kl 12:00