Vad är Loanstep egentligen?

Loanstep är en så kallad "låneförmedlare", vilket innebär att vi förmedlar lån från någon som ger ut lån - långivare - till en person som ansökt om lån - en låntagare.

Detta kallas för peer-to-peer och sker via en onlineplattform, som tillhandahålls av Loanstep, där lån förmedlas från långivare till låntagare och all ränta på kapitalbeloppet går, som tack för lånet, till långivaren snarare än till banken. Loanstep ombesörjer identifiering och kreditkontroll, men har ej part i kreditavtalet mellan långivaren och låntagaren, utan agerar endast som förmedlare.

Visionen

Vår vision är att skapa glada kunder, vilket resulerar i återkommande kunder - något som gynnar alla parter i vår verksamhet. Detta vill vi göra genom vår Låneskola, som syftar till att förbättra kundens finansiella situation och kommer att utvecklas kontinuerligt med kundernas kritik och vår egen expertis som utgångspunkt. Vår kundtjänsts ledstjärna är att fråga sig själv hur man vill bli bemött i en låntagares situation - och sedan agera därefter. På så vis hoppas vi att, på ett bra sätt, kunna samla så mycket tankar och förslag från våra kunder som möjligt.

Starta BankID appen på din enhet