Skip to content

Låna 10 000 kr online

Vi hjälper dig med lån och finansiering, vi hanterar din ansökan om lån online och du kan ha pengarna på kontot samma dag.

Ansök om lån på upp till 25 000 kr

Starta ansökan

Exempel: Ett lån taget 2024-07-01 med kreditbelopp på 27 500 kr till 22,59 % rörlig årlig kreditränta med en återbetalningstid på 36 månader som återbetalas genom 36 avbetalningar om ca 1 059 kr, ger en effektiv ränta på totalt 33,99 %. Totalt att betala är 40 611 kr, av vilket 2 500 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SBL Finans AB tillhandahåller. 

Låna 10 000 kr utan ränta i 14 dagar

Ibland kan man hamna i en situation när man behöver låna 10 000 kronor. Oberoende av varför du behöver låna 10 000 kronor är det någonting du kan göra hos oss på LoanStep. Vi har en smidig ansökningsprocess och du kan få besked  redan samma dag om du lämnar in ansökan innan kl 12:00

Ansök om lån på 10 000 kronor online

Att ansöka om ett lån på 10 000 kronor online är enkelt hos LoanStep. Processen från ansökan till utbetalning sker alltid digitalt, och du får svar inom bara några minuter när du skickar in din ansökan. För att kunna låna behöver du ha ett bankID. Du kan både använda ditt mobila bankID och bankID på fil. När du har loggat in med dina uppgifter kommer du ombedjas att fylla i en del uppgifter om dig själv och din ekonomi.

När samtliga uppgifter vi behöver har fyllts i kommer vi att göra en kreditupplysning på dig, och när den är gjord får du ange vart du vill att pengarna ska betalas ut. Hela ansökan tar bara några minuter att genomföra och eftersom du gör den online kan du skicka in en ansökan vilken tid som helst på dygnet.

Räntor och avgifter på lån på 10 000 kronor

När du tar ett lån hos oss kommer du att betala räntor på det lånade beloppet, och även ett fåtal andra avgifter. Du godkänner självklart räntorna och avgifterna innan du bestämmer dig för om vi är rätt långivare för dig eller inte. Det är viktigt för oss att vara transparenta i vår prissättning då vi tror att det hjälper våra kunder att skapa en hållbar ekonomi inte bara kortsiktigt utan även långsiktigt.

Låna 10 000 kronor utan ränta

Hos oss går det att ansöka om att låna 10 000 kronor utan ränta och andra avgifter. Det kanske låter för bra för att vara sant, och vi är mäkta stolta över att kunna erbjuda ett sådant alternativ till dig som är i behov av extra pengar. Om du vill låna 10 000 kronor utan ränta och avgifter ansöker du som vanligt via vår hemsida. När du får lånet beviljat har du 14 dagar på dig att betala tillbaka det till oss i sin helhet. Förutsatt att du betalar tillbaka hela summan inom de två veckorna kommer du varken debiteras ränta eller någon annan avgift. 

Vem kan låna 10 000 kronor?

Det är alltid viktigt att man noga överväger om man ska ta ett lån på 10 000 kronor eller inte. Om man lånar i onödan föreligger det en risk för att man senare kommer att få problem med att betala tillbaka lånet och det blir väldigt snabbt en dyr historia som kan resultera i tråkiga konsekvenser. Det är viktigt för oss att våra kunder både ska kunna lösa kortsiktiga behov av pengar och skapa en bra ekonomi för framtiden. Därför ställer vi också vissa krav på våra långivare som måste uppfyllas för att vi ska bevilja ett lån.

Hos LoanStep görs alltid en individuell bedömning när vi går igenom en ansökan om att låna 10 000 kronor. I grund och botten är det alltid kreditupplysningen som ligger till grund för vilket beslut vi tar, men om informationen i den av någon anledning inte är tillräcklig kommer vi istället att granska ärendet manuellt. Förutsatt att du är minst 21 år gammal och har en ordnad ekonomi kan vi oftast hjälpa dig att låna 10 000 kronor. 

Vi hör inte heller till skaran aktörer som automatiskt nekar personer med en betalningsanmärkning att få ett lån. Hos oss går det att låna trots betalningsanmärkning, men varje gång en sökande har en anmärkning kommer vi att behöva göra en individuell bedömning. Det vi däremot inte gör är att bevilja lån till någon som har en pågående skuld hos Kronofogden.

Det kostar ingenting att göra en låneansökan hos oss, och därför kan du som har en betalningsanmärkning skicka in en ansökan. Om den inte blir beviljad har du inte förlorat någonting.

Låna 10 000 utan UC

Hos oss är ett lån på 10 000 kronor ett lån utan att vi inhämtar en kreditupplysning från UC. Vi använder oss istället av Creditsafe för att inhämta en kreditupplysning, som i sig inte påverkar ditt kreditbetyg. 

Vad kan man låna 10 000 kronor till?

De lån på 10 000 kronor som du kan ta hos oss är  lån som kallas för lån utan säkerhet. När ett lån inte behöver ha en säkerhet innebär det att du inte måste ha något av värde som du uppger  som pant för lånet. Du är också fri att använda det lånade beloppet på det sätt som du själv vill, vi beblandar oss inte i vad du använder pengarna till.