Skip to content

Låna pengar till en bil utan kostnad i 14 dagar

Vi hjälper dig med lån och finansiering till din bil. Vi hanterar din ansökan om lån online och du kan ha pengarna på kontot samma dag.

Ansök om lån på upp till 25 000 kr

Starta ansökan

Exempel: Ett lån taget 2024-01-01 med kreditbelopp på 27 500 kr till 22,59 % rörlig årlig kreditränta med en återbetalningstid på 36 månader som återbetalas genom 36 avbetalningar om ca 1 059 kr, ger en effektiv ränta på totalt 33,99 %. Totalt att betala är 40 611 kr, av vilket 2 500 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SBL Finans AB tillhandahåller. 

Billån online

Att låna pengar till en bil är något som de allra flesta gör, inte minst när det är dags att köpa en ny bil! Vi på LoanStep erbjuder privatlån på upp till 25 000 kronor. Oavsett vad just du vill låna pengar till kan vi se till att ditt nya drömprojekt går i uppfyllelse, så som att köpa en ny bil.

Tänk dock på att det absolut bästa är att du bara använder en liten del av ditt lån till att finansiera bilen – resterande kostnad finansierar du med egna pengar. Vi finns där och hjälper dig om det fattas pengar eller om du vill göra ett ekonomiskt beslut som innefattar att inte betala allt ur egen ficka. Vi erbjuder lån på upp till 25 000 kronor med avbetalning på 36 månader. Med våra erbjudanden slipper du känna dig stressad eller pressad.

Låna till bil online

Det som är så smidigt med såväl korttidslån som privatlån är att de kan genomföras helt och hållet online. Du behöver alltså inte ta dig till ett bankkontor eller en bilhandlare för att lösa betalningen. Våra lån går att ansöka om direkt på nätet och beviljas i många fall omgående, det vill säga så snart vi fått in dina uppgifter och gjort en kreditupplysning via Creditsafe.

Det innebär att du båda kan finansiera nya köp och lösa tidigare problem rätt snart. Har du exempelvis råkat ut för en skada på din bil kan du utnyttja vårt korttidslån för eventuell reparation. Betalar du tillbaka lånet inom 14 dagar är det dessutom helt kostnadsfritt.

Ansök om privatlån till bil hos LoanStep

För att du ska ha möjligheten att köpa en bil krävs det i de allra flesta fall att du betalar in en kontantinsats till bilhandlaren. Om du däremot inte har möjligheten att gå in med denna kontantinsats blir bilköpet lite svårare. Det är just där som vi på LoanStep kommer in i bil(den).

Hos oss är det nämligen möjligt att ansöka om såväl korttidslån som privatlån då du vill köpa en bil. Oavsett om du vill använda ditt lån för att betala kontantinsatsen eller om du bara är i behov av den där sista lilla betalningen kan du låna upp till 25 000 kr hos oss.

Vi erbjuder kostnadsfria lån utan säkerhet och om du som låntagare betalar tillbaka det till oss inom 14 dagar så är det dessutom kostnadsfritt. Om du vill låna till bil online är du varmt välkommen att ta kontakt med oss på LoanStep – vi finns här för dig!

Så lånar du till bil & reparationer

 1. Logga in med BankID – Påbörja ansökningsprocessen för lånet genom att logga in och identifiera dig med hjälp av BankID. I detta steg görs en automatisk kreditupplysning via Creditsafe som blir grunden till om du får gå vidare till nästa steg eller inte.
 2. Fyll i ekonomisk information – Efter du har identifierat dig behöver du fylla i kortfattad information om din ekonomi. Bland annat vad du har för inkomst samt eventuella betalningsanmärkningar eller skulder. I detta steg görs även en automatisk kreditupplysning via Creditsafe som blir grunden till om du får gå vidare till nästa steg eller inte.
 3. Välj summa – Välj vilket belopp du vill låna. Vi erbjuder lån upp till 25 000 kr.
 4. Signera med BankID – Du behöver inte skriva på några fysiska papper utan allt sköts smidigt och digitalt med ditt BankID eller Mobilt BankID.
 5. Pengarna på kontot – Om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna på kontot redan samma dag. Ansöker du innan 12.00 på en vardag, och blir godkänd, har du pengarna senast 17.00 samma dag. För ansökningar som sker på helger betalas pengarna ut nästkommande vardag.

 KAN du låna till bil

 • Du är minst 18 år gammal och har en taxerad inkomst på minst 150 000 kr.
 • Du är svensk medborgare och bor i Sverige
 • Du är medveten om kostnaderna som uppstår i form av ränta och avgifter. 
 • Du har inget pågående ärende hos Kronofogden.

Uppfyller du kraven ovanför är du varmt välkommen att ansöka om ett lån till bilen hos LoanStep.se.

Då ska du INTE låna till bil

 • Om du idag har en ansträngd ekonomi och ej kan hantera utgifterna som uppstår i samband med eventuella lån. 
 • Om du inte uppfyller våra krav & villkor
 • Har en taxerad inkomst under 150 000 kr.

Tänk på detta innan du lånar pengar till bil

Vi på LoanStep vill att alla ska känna sig välkomna att ansöka om att låna pengar online. Just av den anledningen har vi valt att erbjuda möjligheten till kostnadsfria lån, helt utan räntor och amorteringar. Men tänk på att läsa igenom villkoren innan du ansöker om ett lån och säkerställer att du har råd med kostnaderna som kan uppstå. Det allra bästa är att alltid spara ihop den största delen av kostnaden så att lånet är en väldigt liten del.

Om du ändå väljer att ansöka om ett lån online så är det bra att känna till att ju snabbare du betalar tillbaka ett lån, desto lägre kostnader blir det för dig i slutändan. Så se till att vara smart när du lånar, smarta lån är de bästa lånen.

 • I regel är ett billån en typ av lån som kräver att du lämnar in din bil som säkerhet eller ”pant”. Det är inte heller ovanligt att långivaren kräver att du som låntagare kan betala uppemot 20 procent av bilens köpesumma kontant. Det innebär att det för många låntagare både kan vara både rätt svårt, dyrt och osäkert att ansöka om ett billån.

  Vänder du dig istället till oss på Loanstep kan du ansöka om billån tryggt och enkelt utan säkerhet. Det innebär att du som låntagare inte behöver gå in med någon pant, göra ett byte eller ha möjligheten att betala 20 procent av bilens köpesumma för att bli beviljad lånet. Istället beviljar vi din låneansökan baserat på din återbetalningsförmåga. Hos oss kan du låna upp till 25 000 kr för att finansiera ditt billån på det sätt som passar dig!

 • Idag finns det mängder av långivare som erbjuder dig att ansöka om att låna pengar online. Det innebär att det finns en uppsjö av alternativ för dig som vill ta ett billån. Däremot är det viktigt att du som låntagare jämför de olika långivarna för att se över vilket låneerbjudande som är bäst för dig.

  Hos oss på LoanStep är du i trygga händer oavsett vad just du vill låna pengar till – vi erbjuder kostnadsfria lån utan säkerhet för alla som vill låna pengar online. Efter en snabb kreditupplysning via Creditsafe kan vi avgöra om du har tillräckligt god återbetalningsförmåga för att hantera ditt lån. Om så är fallet beviljar vi en utbetalning direkt till konto! Hos oss är det smidigt och trygg att låna pengar till bil online.

 • Som låntagare hos oss på Loanstep har du möjligheten att låna upp till 25 000kr för ditt billån. Det innebär i många fall att du utan problem kan finansiera en liten del av ditt bilköp med hjälp av ditt lån från oss. Du slipper allt som heter lån med säkerhet! Vi tar istället ett beslut om storleken på ditt lån baserat på din återbetalningsförmåga. Så länge du återbetalar hela summan till oss inom 14 dagar är ditt lån kostnadsfritt.

 • Nej. Vi på LoanStep vill att alla ska ha möjligheten att ansöka om lån till båt. Därmed genomför vi endast kreditupplysningar via Creditsafe då vi vill kontrollera din kreditvärdighet. Du behöver alltså inte oroa dig för att våra kreditupplysningar har en negativ påverkan på din kreditvärdighet, till skillnad från om den genomförs via UC. Tänk dock på att det är din återbetalningsförmåga som är helt avgörande för om ditt lån beviljas hos oss eller inte.